Опис курсу CCNA Routing & Switching

CCNA (Cisco Certified Network Associate, сертифікований фахівець з комп’ютерних мереж)

Призначення курсу CCNA полягає в фундаментальній підготовці слухачів з теорії та практики проектування, побудови та технічного супроводження локальних та глобальних мереж з використанням загальноприйнятих стандартів та рішень. Слухачі отримають навички встановлення та конфігурації комутаторів і маршрутизаторів Сisco в багатопротокольних мережах, які об’єднують локальні та територіально розділені мережі (LAN і WAN), налагодження на початковому етапі, підвищення продуктивності та захищеності мереж.

Cisco Certified Network Associate (CCNA) Routing and Switching програма сертифікації для починаючих мережевих спеціалістів, яка допоможе Вам розширити знання з мережевих технологій та підвищити цінність Ваших знань для майбутніх роботодавців. CCNA Routing and Switching – це програма для Мережевих Спеціалістів, Мережевих Адміністраторів та Інженерів Підтримки Мережі із досвідом роботи від 1 до 3  років. За допомогою курсу CCNA Routing and Switching Ви матимете змогу навчитися створювати, налаштовувати та підтримувати мережу середнього розміру. 

Після успішного проходження навчання, по кожному із семестрів слухачі отримують Академічний сертифікат про закінчення й готові до складання сертифікаційних іспитів. Для отримання статусу CCNA необхідно здати два іспити – 640-821: INTRO та 640-811: Interconnecting Cisco Network Devices. Також можна отримати статус CCNA не в два етапи, а склавши тільки один іспит – 640-801: Cisco Certified Network Associate.

Для слухачів, які успішно закінчили навчання по курсу CCNA (із середнім балом більше 80%), компанія Cisco Systems надає ваучер на 70% знижку для здачі сертифікаційного іспиту на отримання сертифікату CCNA міжнародного зразка в центрі тестування Pearson VUE http://www.vue.com/.